Raak geïnspireerd door onze producten

20180629 RW-RP PHO 00008

Rockpanel Colours

De vrijheid van het hele schilderspalet en de perfecte kleurtint voor uw gebouw. Dat is de keuzevrijheid die Rockpanel Colours u biedt.

20181023 RW-RP PHO 00346

Rockpanel Woods

Hout wordt al duizenden jaren gebruikt als gevelbekleding voor gebouwen. Maar een houten gevel vergt veel onderhoud en heeft een beperkte levensduur. Sloop of vervanging is vaak erg duur. Steen is wel duurzaam maar mist de natuurlijke warmte van hout. En toen was er Rockpanel Woods gevelbekleding. Dankzij een innovatief productieproces, haast niet van hout te onderscheiden en net zo duurzaam als steen. Gewoon het beste van twee werelden.

20180711 RW-RP PHO 00031

Rockpanel Stones

Met visionaire architectuur worden grenzen vaak overschreden. Waarom zoeken we dan ook niet de grenzen van de natuur op en dagen we deze zelfs uit? Met Rockpanel Stones lijkt de zwaartekracht overwonnen. Laat u inspireren en neem de veelzijdige mogelijkheden mee in uw visionaire ideeën.

20180831 RW-RP PHO 00217

Rockpanel Metallics

De industriële revolutie is al lang voorbij maar de stijl blijft en is populairder dan ooit. Zelfs woongebouwen krijgen al die 'hardwerkende' industriële uitstraling. Laat uw gebouw extra glanzen en schitteren met de eigentijdse industriële afwerking van Rockpanel Metallics gevelbekleding.

20180723 RW-RP PHO 00064

Rockpanel Chameleon

Van welke hoek u ook kijkt, het is geen moment hetzelfde. Dat is de kracht van de voortdurende verandering en dat is ook de kracht van de Rockpanel Chameleon gevelbekleding. Of het nu in natuurlijk licht is of een artistiek geplaatste spot. Vanaf een andere hoogte, vanuit een andere hoek. De vrucht van uw verbeelding wordt de blinkvanger van de buurt. Altijd anders en altijd inspirerend.

20180709 RW-RP PHO 00018

Rockpanel Brilliant

Stel u de zon voor, of een goedgeplaatste spot, weerkaatst door een schitterend oppervlak. Een stralende gloed verspreidt zich en komt versterkt bij u terug. Dat is de magie van Rockpanel Brilliant. Sta versteld hoezeer de panelen overdag sprankelen en hoe harmonieus ze opgaan in hun omgeving als de zon ondergaat en de avond valt.

20180629 RW-RP PHO 00007

Rockpanel Ply

Zit de specifieke kleur die u in gedachte heeft niet in het assortiment of wilt u een detail een individueel accent geven? Met Rockpanel Ply hebt u de vrijheid voor expressieve creaties in elke kleur.

20180724 RW-RP PHO 00111

Rockpanel Lines²

Uw ontwerp draait om lijnen, symmetrisch ofwel abstract. Met het toepassen van een lijnenspel kunt u bepaalde delen van uw gebouw nadrukkelijk naar voren brengen. Met Rockpanel Lines² wordt uw visie werkelijkheid. Het is bovendien de perfecte duurzame, onderhoudsarme vervanger van houten schroten en rabatdelen.

20180814 RW-RP PHO 00170

Rockpanel Premium

Met Rockpanel Premium kunt u de meest indrukwekkende gevels creëren. Helemaal uniek en passend bij wat u wilt uitstralen. Als u het beste wilt op het gebied van design en dit tot in de puntjes wilt doorvoeren, zijn Rockpanel Premium gevels de juiste keuze voor uw project. Vind de optimale geveloplossing – zonder beperkingen.

Refurbishment three high-rise residential towers, The Crofts in Birmingham, United Kingdom with Rockpanel Colours in FS-Xtra grade

Hoogwaardige gevelbekleding met extra brandveiligheid

Dankzij de geavanceerde kenmerken van brandveilige en duurzame Rockpanel A2 (FS-Xtra) gevelplaten verleen je een extra dimensie aan je gevelontwerp.

Bescherm ook je project

Gebouwd op een stevig fundament

Wij zijn met trots onderdeel van de ROCKWOOL Groep - wereldleider op het gebied van steenwoloplossingen. Met dit internationaal gerenommeerde moederbedrijf als stevig fundament zijn wij in de positie om innovatief, snel en flexibel te zijn.