Raak geïnspireerd door onze producten

Multi-unit family house (Appartment Blocks) with Rockpanel Colours, Wintherthur, Switzerland

Rockpanel Colours

De vrijheid van het hele schilderspalet en de perfecte kleurtint voor uw gebouw. Dat is de keuzevrijheid die Rockpanel Colours u biedt.

Bekijk product
‘The Tree House' community school project in Zaltbommel, The Netherlands with Rockpanel Woods exterior cladding

Rockpanel Woods

Hout wordt al duizenden jaren gebruikt als gevelbekleding voor gebouwen. Maar een houten gevel vergt veel onderhoud en heeft een beperkte levensduur. Sloop of vervanging is vaak erg duur. Steen is wel duurzaam maar mist de natuurlijke warmte van hout. En toen was er Rockpanel Woods gevelbekleding. Dankzij een innovatief productieproces, haast niet van hout te onderscheiden en net zo duurzaam als steen. Gewoon het beste van twee werelden.

Bekijk product
Apartment complex ‘‘t Bakenshof’ in Horst, The Netherlands

Rockpanel Stones

Met visionaire architectuur worden grenzen vaak overschreden. Waarom zoeken we dan ook niet de grenzen van de natuur op en dagen we deze zelfs uit? Met Rockpanel Stones lijkt de zwaartekracht overwonnen. Laat u inspireren en neem de veelzijdige mogelijkheden mee in uw visionaire ideeën.

Bekijk product
New build multi-unit housing in Bilbao, Spain  with Rockpanel Woods exterior and interior cladding

Rockpanel Metallics

De industriële revolutie is al lang voorbij maar de stijl blijft en is populairder dan ooit. Zelfs woongebouwen krijgen al die 'hardwerkende' industriële uitstraling. Laat uw gebouw extra glanzen en schitteren met de eigentijdse industriële afwerking van Rockpanel Metallics gevelbekleding.

Bekijk product
Renovation of 4 tower blocks in Manchester (Untied Kingdom) with Rockpanel Chameleon External Cladding

Rockpanel Chameleon

Van welke hoek u ook kijkt, het is geen moment hetzelfde. Dat is de kracht van de voortdurende verandering en dat is ook de kracht van de Rockpanel Chameleon gevelbekleding. Of het nu in natuurlijk licht is of een artistiek geplaatste spot. Vanaf een andere hoogte, vanuit een andere hoek. De vrucht van uw verbeelding wordt de blinkvanger van de buurt. Altijd anders en altijd inspirerend.

Bekijk product
The Maasniel school project in Roermond, The Netherlands wth Rockpanel Brilliant & Woods exterior cladding.

Rockpanel Brilliant

Stel u de zon voor, of een goedgeplaatste spot, weerkaatst door een schitterend oppervlak. Een stralende gloed verspreidt zich en komt versterkt bij u terug. Dat is de magie van Rockpanel Brilliant. Sta versteld hoezeer de panelen overdag sprankelen en hoe harmonieus ze opgaan in hun omgeving als de zon ondergaat en de avond valt.

Bekijk product
Renovation of an office building with Rockpanel Ply in Limelette, Belgium

Rockpanel Ply

Zit de specifieke kleur die u in gedachte heeft niet in het assortiment of wilt u een detail een individueel accent geven? Met Rockpanel Ply hebt u de vrijheid voor expressieve creaties in elke kleur.

Bekijk product
Renovation of Single Family House with Rockpanel Lines2 in Menaldum, The Netherlands

Rockpanel Lines²

Uw ontwerp draait om lijnen, symmetrisch ofwel abstract. Met het toepassen van een lijnenspel kunt u bepaalde delen van uw gebouw nadrukkelijk naar voren brengen. Met Rockpanel Lines² wordt uw visie werkelijkheid. Het is bovendien de perfecte duurzame, onderhoudsarme vervanger van houten schroten en rabatdelen.

Bekijk product
A modern office building in Krakow, Poland with Rockpanel Woods exterior cladding

Rockpanel Premium

Met Rockpanel Premium kunt u de meest indrukwekkende gevels creëren. Helemaal uniek en passend bij wat u wilt uitstralen. Als u het beste wilt op het gebied van design en dit tot in de puntjes wilt doorvoeren, zijn Rockpanel Premium gevels de juiste keuze voor uw project. Vind de optimale geveloplossing – zonder beperkingen.

Bekijk product
Refurbishment three high-rise residential towers, The Crofts in Birmingham, United Kingdom with Rockpanel Colours in FS-Xtra grade

Hoogwaardige gevelbekleding met extra brandveiligheid

Dankzij de geavanceerde kenmerken van brandveilige en duurzame Rockpanel A2 (FS-Xtra) gevelplaten verleen je een extra dimensie aan je gevelontwerp.

Bescherm ook je project

Gebouwd op een stevig fundament

Wij zijn met trots onderdeel van de ROCKWOOL Groep - wereldleider op het gebied van steenwoloplossingen. Met dit internationaal gerenommeerde moederbedrijf als stevig fundament zijn wij in de positie om innovatief, snel en flexibel te zijn.