Onze visie

Kies voor het allerhoogste en laat iets na voor de toekomst

Er is iets bijzonders aan de hand met echt grote architectuur. Als je ernaar kijkt weet je dat de oorspronkelijke visie is uitgevoerd, zonder concessies te doen. Grote architectuur is altijd de uitkomst van een combinatie van nieuwe ideeën, de nieuwste materialen en technologie en trouw aan de oorspronkelijke visie. En natuurlijk: hoe meer een architect de grenzen van het mogelijke oprekt, hoe belangrijker het wordt deskundige partners in het project te betrekken om die visie te verwerkelijken.

Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO

Al meer dan 80 jaar verrijkt de ROCKWOOL Groep het leven van iedereen die met onze oplossingen in aanraking komt. Met steen, één van de ruimst beschikbare natuurlijke materialen ter wereld, zijn we in staat een groot aantal belangrijke hedendaagse en toekomstige uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en duurzame ontwikkeling aan te gaan.

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal en we doen wat we doen met ongekend enthousiasme. We delen graag onze kennis om jou te ondersteunen bij het creëren van geweldige gevels en het tot leven wekken van de visie van de architect. Onze producten worden dan ook al vele jaren toegepast in woningbouwprojecten, productiefaciliteiten en openbare en commerciële gebouwen in Europa.

Werken aan moderne gebouwen voor nu en volgende generaties

Al meer dan 25 jaar dragen onze producten bij aan het creëren van mooie en comfortabele gebouwen die vandaag de dag nog net zo indrukwekkend zijn als op de dag waarop ze gebouwd werden. In heel Europa laten architecten hun creativiteit de vrije loop en geniet iedereen van de inspirerende gebouwen die met onze producten zijn ontworpen.

Door middel van een uniek en innovatief proces ontstaat een robuuste en gemakkelijk verwerkbare gevelplaat met een reeks unieke voordelen en ongekende mogelijkheden.

Meer over onze visie en leiderschap

In het moderne leven draagt steenwol op diverse manieren bij aan het welzijn van mensen. Met onze oplossingen willen we het leven van mensen verrijken en productiever en mooier maken.

Rockpanel Metallics used in the Bangor Recycling and Environmental Information Centre in Bangor,  Northern Ireland

01

Designvrijheid

We geloven in het maken van producten die jouw design naar een heel nieuw niveau tillen.

Read more
Rustenhove VZW with Rockpanel Colours in Ledegem, Belgium

02

Makkelijke installatie

Rockpanel gevelpanelen installeren is ontzettend makkelijk. Speciaal gereedschap is niet nodig.

Read more
Single Family house with Rockpanel Colours in Sulzberg, Austria

03

De wereld om ons heen

Ook voor toekomstige generaties moet de aarde een geweldige plek zijn om te leven.

Read more
Single Family house in Widnau, Switzerland with Rockpanel Colours exterior cladding

04

Duurzaamheid

Voor ons draait duurzaamheid om veel meer dan alleen technische kwaliteit.

Read more
Extra Care Elsdon in Elsdon (United Kingdom) with Rockpanel Colours and Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding

05

Brandveiligheid

Brand kan een enorme impact hebben. Veiligheid staat bij ons dan ook op nummer 1.

Read more
rockpanel