Designvrijheid

Ontwerp zonder beperkingen. Elke vorm, grootte en kleur die je wenst.

Rockpanel Metallics used in the Bangor Recycling and Environmental Information Centre in Bangor,  Northern Ireland

De beste architectuur komt voort uit de beste ideeën. Wanneer je een gebouw ontwerpt, wil je niet dat materialen je creativiteit beperken. Bij Rockpanel geloven we in het creëren van producten die u helpen en inspireren om design naar een heel nieuw niveau te brengen.

Daarom bieden we meer dan 200 kleuren en designs aan. Maar dat is nog niet alles! Indien je op zoekt bent naar een specifieke oplossing in gevelbekleding, denken we graag met je mee om samen een oplossing op maat te creëren die naadloos aansluit bij uw eisen en wensen. 

Design zonder beperkingen. In elke vorm, grootte en kleur je wenst.

U kunt alle kanten op 

Buigen en vormen is geen probleem met onze oplossingen voor gevelbekleding. U kunt Rockpanel gevelpanelen vormen zoals u wilt en in elke gewenste richting plaatsen. Doordat de panelen niet uitzetten of krimpen, zijn ze gegarandeerd dimensiestabiel. Hierdoor is het mogelijk om met voegen van 5 mm te werken of in een specifieke toepassing, zoals rondom het dak, onder bepaalde voorwaarden zelfs naadloos.

Maintenance of Rockpanel
Apartment block 't Zicht with Rockpanel Colours in Leusden, The Netherlands
Beach bar in Konstanz, Germany for the Seezeit Studentenwerk with Rockpanel Natural exterior cladding
The new Salvation Army Church and Community centre in Chelmsford, Essex (United Kingdom) with Rockpanel Colours routed exterior cladding
Multi Family housing in Ypres, Belgium cladded with Rockpanel Colours and curved.
A modern office building in Krakow, Poland with Rockpanel Woods exterior cladding

Klaar om je creativiteit te uiten? 

Ontwerp met lef, ideeën en kleur. Geef jouw gebouw het opvallende gevelontwerp dat ieders aandacht trekt. Je hebt alle vrijheid – laat jouw kracht van verbeelding maar spreken. 

 

rockpanel