Rockpanel voor particulieren: aankoop en installatie van brandveilige gevelplaten

Ga je zelf een huis bouwen? Is je bestaande woning toe aan renovatie? Of heb je plaatmateriaal nodig voor toepassingen rondom het dak? Met Rockpanel kun je alle kanten op! Je kunt kiezen uit meer dan 200 kleuren en designs.

Rockpanel: onderhoudsarm & brandveilig plaatmateriaal dat makkelijk te verwerken is

Het gebruiken van Rockpanel als plaatmateriaal heeft vele voordelen. Het is niet alleen beschikbaar in diverse kleuren en designs (van plaatmateriaal met een authentieke steenlook of houtlook tot vrijwel alle RAL-kleuren), maar is ook nog eens heel makkelijk te verwerken. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig om de gevelplaten om maat te zagen, maar gebruikt gewoon het gereedschap dat je al in huis hebt om hout te verwerken. 

Duurzaam plaatmateriaal dat klaar is voor de toekomst

Kiezen voor Rockpanel betekent kiezen voor kwaliteit. Onze gevelpanelen zijn gemaakt van steenwol, waarvan het natuurlijke vulkanische gesteente basalt de basis vormt. Dat zorgt ervoor dat de platen van nature brandveilig zijn, maar ook solide en duurzaam. De gevelplaten zijn UV- en vochtbestendig en ook over krimpen of uitzetten hoef je je geen zorgen te maken. De panelen kunnen daarnaast goed tegen vuil en hebben weinig onderhoud nodig: eens per jaar schoonmaken met water is voldoende.

Waarvoor kun je plaatmateriaal van Rockpanel gebruiken?

Rockpanel is te gebruiken voor diverse toepassingen: van gevelbekleding tot gootafwerking en van boeidelen tot dakoversteken en dakkapellen.

Rockpanel plaatmateriaal bewerken en installeren

Waar moet je rekening mee houden als je Rockpanel plaatmateriaal gaat bewerken? Hoe kun je de gevelplaten bevestigen? Dit en meer lees je in onze instructiegids.

Download onze instructiegids hier!

Producten bestellen of meer informatie?

Enthousiast geworden? Je kunt de producten van Rockpanel bestellen bij een van onze dealers. Heb je nog andere vragen over de producten van Rockpanel? Ook dan verwijzen we je graag door naar je lokale dealer.

Zoek een dealer bij jou in de buurt!

Bestel je gratis productmonster!

Wil je alvast een voorproefje krijgen van de producten van Rockpanel? Vraag dan een gratis productmonster aan (maximaal 2 per adres). Hiermee krijg je een goede indruk van het totaalproduct en kun je je favoriete design of kleur alvast thuis bekijken. Meer dan twee productmonsters nodig? Neem dan contact op met je lokale dealer.

Bestel je monsters hier

rockpanel