Toepassing
Geventileerde buitengevel of buitenplafond met Rockpanel A2 gevelbeplating in 9mm of 11mm.

Brandklasse
Brandklasse A2-s1, d0 (end-use conditie zoals weergegeven in ETA-13/0340 en ETA-18/0883).

Binnenblad
End use conditie is op basis van een binnenblad van beton, kalkzandsteen of metselwerk. De classificatie is ook geldig voor staalframe of A1/A2 board volgens EN 13238 (bijvoorbeeld vezelcement windstopper).  

Isolatie
Tenminste 50mm dikte minerale wol A1/A2, zoals steenwol of glaswol, densiteit > 30kg/m3 De brandclassificatie is ook geldig zonder isolatie, mits de achtergrond gelijkwaardig of beter is dan A1/A2 board volgens EN 13238.

Achter constructie
Ophangconstructie is van aluminium (tenminste 1,5 mm dikte) of staal (tenminste 1,0 mm dikte) van een materiaalkwaliteit zoals benoemd in de ETA.

Bevestigingsmiddelen
Mechanische bevestigingen in overeenstemming met betreffende ETA; blindklinknagels en mechanische blinde bevestiging TU-S (11mm Rockpanel A2).

Spouw
Geldigheid is voor een spouw van 20mm of groter.

Voegen
Zowel horizontale als verticale voegen maximaal 8mm tussen de gevelplaten. Verticale voegen zijn dicht door de positie van de constructie en horizontale voegen mogen zowel open als gesloten. In het algemeen dient een voeg aangehouden te worden van 5-8mm.

Aanvullende informatie
Deze gevelconstructie is geschikt door de toepassing als buitengevel of buitenplafond met een ontwerprichtlijn van tenminste 50 jaar voor de constructie. Voor meer gedetailleerde informatie over de end-use condities van de test en geldigheid van de classificatie verwijzen we u naar ETA-13/0340 (link) en ETA-18/0883 (link).

Skyline Bournemouth (Oxford Road Student Accommodation)

Hier kun je info kwijt : Ook hier kun je aanvullende info kwijt

En als laatste kun je hier ook info kwijt