Case Studies

Het zien van mooie projecten geeft inspiratie. Het helpt je in je creatieve proces en kan een opstap zijn naar jouw volgende inspirerende project. In onze projectbeschrijvingen vertelt de architect over zijn visie, de aannemer over zijn ervaringen en geeft de eigenaar zijn mening over de uitwerking van een mooi en spraakmakend project.

Gebouwen

Projecten

Merken

Landen

Producten

We can't find any results that match your search

KC Ijsselmonde
Rockpanel Woods
Overig

Gevel van Rockpanel Custom Woods voor kindcentrum IJsselmonde

Een rustpunt in een rauwe wijk. Dat is het in Rotterdam onlangs in gebruik genomen Kindcentrum IJsselmonde. Een gevel opgetrokken uit glas en Rockpanel Custom Woods gevelpanelen met accoya houten kleur en print, maken van het gebouw het warme welkom dat de hele buurt nodig heeft.

Lees meer
Quantock case study 
rockpanel woods
Woonwijk / Flatgebouw

Elegante, brandveilige gevels voor modern Brits wooncomplex

Quantock House, een iconisch gebouw in het hart van Taunton, Somerset (Verenigd Koninkrijk), biedt huiseigenaren van 55 jaar en ouder een veilige, hedendaagse woonomgeving waarin ze alles uit het leven kunnen halen. Het complex ziet er prachtig uit met gevels bekleed met onbrandbare Rockpanel Euroklasse A2-gevelpanelen.

Lees meer
public offices with Rockpanel woods - Italy
Kantoren

Gevel met authentiek houteffect voor moderne kantoren in Baronissi

Voor wie ervan overtuigd is dat je voor een stadskantoor alleen grijstinten kunt gebruiken, is hier een project dat het tegendeel bewijst. In de stad Baronissi, gelegen in de Italiaanse provincie Salerno, zijn twee identieke gebouwen opgetrokken waarin de gemeentelijke diensten zullen worden ondergebracht.

Lees meer
Reference project: new schools
Scholen & Universiteiten

Goed geïsoleerde en mooie Rockpanel gevelpanelen voor schoolgebouwen in Italië

Onlangs bouwde bouwbedrijf Subissati Srl. twee nieuwe scholen in Italië – eentje in Rimini en de andere in de provincie Pesaro-Urbino. De twee nieuwe schoolgebouwen zijn beiden bekleed met Rockpanel gevelpanelen en geïsoleerd met producten van ROCKWOOL.

Lees meer
Merry Hill Case Study
Rockpanel Metals
Rockpanel Chameleon
Winkelcentrum

Merry Hill is na transformatie de perfecte shoptherapie

In Brierley Hill, gelegen nabij Birmingham (Verenigd Koninkrijk), staat een wel heel opvallend winkelcentrum: Merry Hill. De eigenaren schakelden de architecten van INC Design Associates Ltd in om het bestaande winkelcentrum te transformeren tot een sprankelende winkelomgeving.

Lees meer
Rockpanel Case Study
Sweden Storbildsfabriken
Rockpanel Naturals
Industrieel

Uniek bedrijfsgebouw komt tot leven met duurzame gevelpanelen

In Linköping (Zweden) vind je Storbildsfabriken, een leverancier van creatieve communicatieoplossingen. Om helemaal klaar te zijn voor hun toekomstplannen besloot het bedrijf hun creativiteit nu in te zetten voor de bouw van hun nieuwe hoofdkwartier.

Lees meer
Laad meer
Image for the link to the Reference Locator