Case Studies

Het zien van mooie projecten geeft inspiratie. Het helpt je in je creatieve proces en kan een opstap zijn naar jouw volgende inspirerende project. In onze projectbeschrijvingen vertelt de architect over zijn visie, de aannemer over zijn ervaringen en geeft de eigenaar zijn mening over de uitwerking van een mooi en spraakmakend project.

Gebouwen

Projecten

Merken

Landen

Producten

We can't find any results that match your search

Rockpanel Case Study
Northgate
Rockpanel Chameleon
Rockpanel Colours
Overig

Stijlvol recreatiecentrum waar gemeenschap en Rockpanel centraal staan

Northgate Yard, het 18 miljoen euro kostende recreatieproject van Bridgwater, is officieel geopend. Het complex is het resultaat van jarenlange planning en overleg. Onder leiding van de districtsraad van Sedgemoor is het ontworpen met de sociale behoeften van de gemeenschap en de lokale economie als uitgangspunt.

Lees meer
Rockpanel Case Study
France
Rockpanel Woods 
Rockpanel Colours
Overig

Kleur als standaard met Rockpanel

Een hut hier, een kasteeltoren daar, kleur overal. Het Max Barel kindcentrum in Vénissieux (Frankrijk) verwijst naar de wereld van de kindertijd. De Rockpanel platen en het brede kleurenpalet zorgen voor vrijheid van design, brandwerendheid en comfort in de zomer en de winter.

Lees meer
Rockpanel Case Study 
Porteum Lelystad
Rockpanel Colours
RAL 3001 
RAL 1032 
RAL 7016 
RAL9005 
RAL 0706075
Scholen & Universiteiten

Regenboog aan Rockpanel Colours voor megacampus Porteum

Je weg vinden op een nieuwe school is een grote uitdaging. Zeker wanneer je dit samen met bijna 3.800 andere leerlingen moet doen. De gloednieuwe onderwijscampus Porteum in Lelystad lost dit probleem creatief op door de entrees van de zes deelscholen een opvallende, eigen kleur mee te geven via Rockpanel Colours gevelpanelen.

Lees meer
Rockpanel Case Study Park070
Rockpanel Natural
Woonwijk / Flatgebouw

PARK 070: Een uniek en duurzaam woonproject bovenop schuilkelder

Op de oude site van het voormalige CBS kantoor en naast Park ’t Loo bloeit Park070. Een groene, duurzame woonwijk met appartementen, stads- en parkwoningen in verschillende groottes. Het project geeft na lange leegstand een vernieuwde en leefbare invulling aan de locatie.

Lees meer
Rockpanel Case Study 
Socialtjänestens Hus
Rockpanel Woods Beech
Kantoren

Een combinatie van vorm en functie bij het Bureau voor Sociale Diensten in Västerås

In Västerås (Zweden) is de locatie van het Bureau voor Sociale Diensten lange tijd verspreid geweest over verschillende gebouwen in de stad. Daar is nu verandering in gekomen, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) heeft samen met NCC en Et Cetera Arkitekter AB een modern en goed doordacht gebouw neergezet.

Lees meer
Rockpanel Case Study
De Wadloper
Rockpanel Colours RAL 7015 en RAL 9002
Woonwijk / Flatgebouw

Luxe lijnenspel geeft wijkvernieuwing Lelystad een boost

Woningcorporatie Centrada heeft de kroon gezet op de vernieuwing van de Zuiderzeewijk, de oudste woonwijk van Lelystad.

Lees meer
Laad meer