Over ons

Gebouwd op een stevig fundament

Wij zijn met trots onderdeel van de ROCKWOOL Groep - wereldleider op het gebied van steenwoloplossingen. Met dit internationaal gerenommeerde moederbedrijf als stevig fundament zijn wij in de positie om innovatief, snel en flexibel te zijn.

Al meer dan 80 jaar verrijkt de ROCKWOOL Groep het leven van iedereen die met onze oplossingen in aanraking komt. Met steen, één van de ruimst beschikbare natuurlijke materialen ter wereld, zijn we in staat een groot aantal belangrijke hedendaagse en toekomstige uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en duurzame ontwikkeling aan te gaan.

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal en we doen wat we doen met ongekend enthousiasme. We delen graag onze kennis om jou te ondersteunen bij het creëren van geweldige gevels en het tot leven wekken van de visie van de architect. Onze producten worden dan ook al vele jaren toegepast in woningbouwprojecten, productiefaciliteiten en openbare en commerciële gebouwen in Europa.

Creating a better world

De ROCKWOOL Groep wil een bijdrage leveren aan een betere wereld. Onze producten en diensten geven miljoenen mensen thermal en akoestisch comfort, betaalbare verwarming en verkoeling, verbeterde brandveiligheid en duurzamere voedselproductie.

We zijn een wereldwijde marktleider met een geschiedenis van maar liefst 80 jaar vol innovatie. Een familiebedrijf dat al decennialang actief is, inmiddels beursgenoteerd, met de ROCKWOOL Foundation – een liefdadigheidsorganisatie gericht op sociale projecten – als grootste aandeelhouder.

Bij ROCKWOOL ben je meer dan een werknemer. Je bent een persoon. Je bent een talent. Je bent een passie. Je bent een ambitie. Jij bent onze sterkste troef.

Word jij onze nieuwe collega?

RockWorld imagery, Modern living, man, work, business

Word onderdeel van de ROCKWOOL Groep

We bieden continu nieuwe, uitdagende functies aan binnen de hele ROCKWOOL Groep. Bekijk onze huidige vacatures en ontdek of er iets bij is dat jouw hart sneller laat kloppen.

Vind jouw nieuwe baan
rockpanel