In Hereford (Verenigd Koninkrijk) zijn vijf huisartspraktijken gefuseerd en verhuisd naar een prachtig nieuw ultramodern gebouw. Voor de gevels van het nieuwe ‘Station Medical Centre’ zijn onbrandbare Rockpanel Woods gevelpanelen gebruiktDeze geven het centrum een warme uitstraling en een sterke visuele impact, met een minimum aan onderhoud. Daarnaast verwijzen ze naar de historie van de locatie. 

Bouwen met het oog op de toekomst 

Het nieuwe medisch centrum in Hereford, een hub voor geïntegreerde zorg, moest modern en toegankelijk zijn. Door een flexibel ontwerp kunnen er in de toekomst makkelijk aanpassingen worden gedaan als dat nodig is. Met de modernste technologieën wordt onderhoud daarnaast tot een minimum beperkt.

Gebruikte producten:

Rockpanel Woods

Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
case study medical centre
case study medical centre
case study medical centre
case study medical centre

Projectinformatie

Project: Station Medical Centre, Hereford, Verenigd Koninkrijk 
Eigenaar: Prime PLC 
Architect: Abdulhaq Randera - One 
Hoofdaannemer: Speller Metcalfe 
Plaatsing: Britannia Site Solutions 
Rockpanel productenR: Rockpanel Woods 
Bevestigingschroeven