Op het geheel nieuw ontworpen en volledig gerevitaliseerde Kings Mall-winkelcentrum in Londen schittert een Rockpanel Premium-gevel, die blind bevestigd is. Er is flink geïnvesteerd in dit winkelcentrum in de bruisende wijk Hammersmith 

Een complete transformatie voor het winkelcentrum 

Sinds Kings Mall meer dan vijftig jaar geleden werd geopend, zijn er verschillende moderniseringsslagen geweest. Nu hebben de architecten van Woods Hardwick het winkelcentrum als geheel nieuw leven ingeblazen. Zowel de buitenkant als de binnenkant werden grondig aangepakt. Hun plan om Kings Mall te transformeren om een meer levendige en uitnodigende winkelervaring te bieden, omvatte nieuwe dubbelhoge winkelgevels, diverse renovaties van winkelruimten en een nieuwe foodhall. 

Kings Mall Shopping Centre

Gebruikte producten: Rockpanel Premium

Rockpanel premium case study
Rockpanel premium case study
Rockpanel premium case study
Rockpanel premium case study
Rockpanel premium case study

Projectinformatie:

Architect: Woods Hardwick
Locatie: Hammersmith, London, United Kingdom
Type gebouw: Winkelcentrum
Project afgerond: 2020