Rockpanel is zeer verheugd dat het de gevelbekleding heeft mogen leveren voor dit prestigieuze, eigentijdse appartementencomplex dat nu een spectaculaire aanblik biedt en het zeegezicht van East Sussex weerspiegelt.

Appartementencomplex Aurum in Hove (VK) bestaat uit 52 luxe appartementen met één, twee en drie slaapkamers verdeeld over acht verdiepingen. Het complex bevat ook een ondergrondse parkeergarage voor de bewoners. Voor dit ambitieuze project van Cayuga Developments is optimaal gebruik gemaakt van de locatie. De balkons en terrassen aan de gevels die uitkijken over zee beschikken over grote ramen en glazen deuren die reiken tot aan het plafond om zo optimaal gebruik te maken van de overvloed aan natuurlijk daglicht.

Met het brede scala aan ontwerpmogelijkheden dat Rockpanel biedt, kunnen bestekschrijvers hun fantasie de vrije loop laten in de wetenschap dat de voltooide gevel niet alleen al hun creatieve ambities waarmaakt, maar er ook zo goed blijft uitzien als op de dag dat de panelen zijn geïnstalleerd. Daarnaast voldoen de panelen aan de hoogste brandveiligheidsvoorschriften.

Gebruikte producten:

Rockpanel Metals - Gunmetal, Gold

1/6
"Een iconisch project als dit is een uitgelezen kans voor ons. We kunnen niet alleen laten zien hoe we een gebouw visueel aantrekkelijker kunnen maken met Rockpanel gevelbekleding, maar er ook voor zorgen dat het voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Voor dit project is ongeveer 1000 m2 Rockpanel Metals A2 gebruikt in een mix van de kleuren Gunmetal en Gold. De panelen zijn op succesvolle wijze aangebracht op de gebogen en gefacetteerde buitengevel met balkons. De reflecterende eigenschappen van de voltooide gevel laten de omgeving optimaal tot zijn recht komen." - Rob Shirville - Rockpanel

Gebruikte producten: