In het Duitse stadje Altdorf bei Nürnberg is een nieuwe school gebouwd. Dömges Architekten ontwierpen het nieuwe Leibniz Gymnasium als een zogeheten “paviljoen-school”, waarin de nadruk ligt op het vormen van een gemeenschap en het vinden van de eigen identiteit. Alle klaslokalen hebben grote ramen voor een sterke verbinding met de buitenruimte. Een groot deel van de buitengevels is bekleed met Rockpanel gevelbekleding.  

Gebruikte producten:

Rockpanel Woods

Rockpanel Case Study Altdorf
Rockpanel Case Study Altdorf
Rockpanel Case Study Altdorf
Rockpanel Case Study Altdorf
Rockpanel Case Study Altdorf
Rockpanel Case Study Altdorf
Rockpanel Case Study Altdorf
Rockpanel Case Study Altdorf
Rockpanel Case Study Altdorf

Projectinformatie:

Project: Leibniz Gymnasium 
ArchitectDömges Architekten AG, Regensburg 
HoofdaannemerDömges Generalplanung Projektsteuerung GmbH, Regensburg 
EigenaarLandkreis Nürnberger Land 
InstallatieGüther Sanitär GmbH 
Producten: Rockpanel Natural  
Bevestigingmechanisch bevestigd op aluminium