Met een simpel gevelontwerp in aardetinten past Samvaerket, het nieuwe ontmoetingspunt in Kolding, perfect in de natuurlijke omgeving. GPP Architects tekende voor het ontwerp van het centrum, dat zowel de activiteiten van de kerk en culturele evenementen herbergt en is bekleed met gevelpanelen in een rauwe en gepatineerde uitstraling 

Samvaerket ligt in een aantrekkelijk parkgebied in Kolding (Denemarken). Het nieuw gebouwde complex van 2400 m2 biedt plaats aan 1000 personen en is daarmee geschikt voor diverse sociale, culturele en kerkelijke activiteiten. Hoewel het centrum al voor Kerst 2021 zijn deuren kon openen, heeft het even geduurd voordat de gevel haar definitieve uitstraling kreeg. Het gebouw is bekleed met onbehandelde Rockpanel-gevelpanelen die hun kleur kregen door de invloed van door zon, regen en wind. 

Lars Schmidt, directeur van Samvaerket: “We zijn zeer tevreden met het resultaat en blij met de positieve reacties die we krijgen van buurtbewoners die vinden dat Samvaerket een mooi en boeiend gebouw is geworden. Het is belangrijk dat het centrum in de omgeving past en de aardekleurige gevelpanelen dragen hieraan bij. 

Gebruikte producten:

Rockpanel Natural & Rockpanel Colours RAL 8022

1/7
Case study Samvaerket
Rockpanel Natural 
Rockpanel Colours RAL 8022
New Build

Gebruikte producten: