01

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Werken bij Rockpanel kent vele voordelen. Waaronder: een active Personeelsvereniging met activiteiten voor jong en oud, Korting op jouw bodyrock fitnessabonnement, Tegemoetkoming in zorgpremie, fietsplan, reiskosten en een eigen bedrijfsschool. Verder hanteren we een 40 urige werkweek, echter door jouw ATV dagen kom je uit op een gemiddelde werkweek van 36 uur.

02

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Bij Rockpanel vinden we het belangrijk dat je jezelf altijd blijft ontwikkelen. Denk hierbij aan aan trainingen en cursussen die jou helpen bij je dagelijkse werkzaamheden.

03

Informele en open werkcultuur

Korte lijntjes, directe communicatie maar vooral een hele fijne en prettige werksfeer. Dat is wat je mag verwachten bij Rockpanel.

04

8% vakantiegeldregeling en 13e maand

Bij Rockpanel is het goed verdienen. Wij hanteren een vakantiegeldregeling van 8% en iedere december ontvang je ook nog eens een 13e maand.

05

Ontvang korting op jouw fitnessabonnement

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Op kantoor zit je al snel meerdere uren per dag op je bureaustoel. Bewegen is daardoor extra belangrijk. Om dit te stimuleren ontvang je van ons €13,- korting op jouw fitnessabonnement

06

Personeelsvereniging met tal van activiteiten

Jaarlijks worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Varierend van stedentrips, bezoekjes aan films en theaters, wandelarrangementen, bierproeverije en nog veel meer.

Solliciteer vandaag nog

Bekijk hieronder het meest actuele vacature aanbod.

Areas Of Interest

Locations

Merken

We can't find any results that match your search

Marketing, Communications & Public Affairs
Netherlands
Rockpanel
Marketing, Communications & Public Affairs
France
Rockpanel
Marketing, Communications & Public Affairs
Netherlands
Rockpanel