01

Meest complete aanbod van kleuren

Laat je gevel opgaan in de omgeving. Of accentueer juist de unieke aspecten van je gevel in een stedelijke omgeving. Profiteer van volledige vrijheid bij het ontwerpen van een gebouw – in bijna elke kleur naar keuze. Naast ons kleurenpalet van 144+ RAL/NCS-kleuren, kun je bijna elke RAL/NCS-kleur kiezen om je fantasie de vrije loop te laten. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

02

Zet je eigen stempel

Als je een gevel creëert, is het belang van de visuele uitstraling niet te onderschatten. Wil je dat de nieuwe gevel naadloos aansluit bij de bestaande omgeving? Of wil je jouw gevelontwerp er juist uit laten springen? Rockpanel Colors heeft alles in huis: een breed scala aan standaard en op maat gemaakte kleuren om een volledig op maat gemaakte look & feel te creëren.

03

Buigen, vormen en perforeren

Om het best mogelijke resultaat te krijgen, doet elke ontwerpkeuze ertoe. Buig, perforeer, zaag, vorm en combineer kleuren, patronen en andere Rockpanel-producten om je ontwerp volledig naar je hand te zetten. Mix en match zoals je wilt om je eigen unieke gevel te creëren.

04

Elegantie en excellentie

Ben je het gebouw van je dromen aan het ontwerpen? Dan weet je dat zelfs de kleinste details van belang zijn. Ook wij streven ernaar om elegantie en excellentie te bereiken in design. Rockpanel Colours biedt daarom meerdere hoekoplossingen, zodat er altijd een is die bij jouw ontwerp past. Het is aan jou om te bepalen welke specifieke look & feel te geven je voorkeur heeft.

05

Nog meer bescherming met ProtectPlus

Extra bescherming nodig? De transparante ProtectPlus-laag versterkt de UV-bestendigheid en biedt een verhoogd zelfreinigend vermogen. Dat betekent dat regenwater het meeste vuil op de gevel simpelweg wegspoelt. En zelfs graffiti kan worden verwijderd! Rockpanel Colours kan optioneel worden afgewerkt met een ProtectPlus-laag.

Lees meer over Rockpanel Colours