Duurzaamheid

Jouw opvallende gevelontwerp moet een duurzaam effect hebben. Niet alleen door indruk te maken op voorbijgangers, maar ook door een blikvanger voor de lange termijn te worden.

Single Family house in Widnau, Switzerland with Rockpanel Colours exterior cladding

Duurzame bouwmaterialen gebruiken is daarvoor essentieel. Daarbij beperken we ons niet alleen tot de technische kwaliteit, maar gaan we ook voor het beste qua esthetiek. De unieke eigenschappen van Rockpanel gevelpanelen leveren de best mogelijke kwaliteit voor de toekomst. 

De perfecte combinatie van esthetiek, veiligheid en duurzaamheid: Rockpanel is klaar voor de toekomst.

Klaar voor wat er komen gaat 

Weersomstandigheden kunnen aardig wat invloed hebben op sommige gebouwen: van regen en wind tot zonneschijn. Gelukkig zijn Rockpanel gevelpanelen op alles voorbereid! De panelen zijn ongevoelig voor vocht en UV-bestendig. Dat voorkomt zowel thermale expansie en vervaging van kleuren. Onze borden zijn daardoor klaar om te schitteren – nu en in de toekomst.

The Maasniel school project in Roermond, The Netherlands wth Rockpanel Brilliant & Woods exterior cladding.
Private house with Rockpanel Uni/Colours
New build of Nursery with Rockpanel Colours in Dury, France
Images of projects for USP's of Rockpanel products
Renovation and extension of the Betty-Greif school in Pfarrkirchen, Germany with Rockpanel Colours incl. ProtectPlus coating

Weinig onderhoud nodig 

Gebouwen zijn onderdeel van de wereld waarin we leven. Bij Rockpanel vinden we dan ook dat ze in dienst moeten staan van degenen die ze gebruiken. We hebben er daarom voor gezorgd dat onze panelen goed tegen vuil kunnen en weinig onderhoud nodig hebben. Ze zijn zo makkelijk te onderhouden dat slechts een keer per jaar wassen met water genoeg is. Hierdoor kunnen kinderen lekker zorgeloos spelen bij hun schoolgebouwen.

 

rockpanel